KRINGEN

BGHW

Kring 1

Kring 1 is ontstaan door een groep gemeenteleden die een grote passie voor koken hebben. Maar als er nu gedacht wordt dat het daar om gaat in deze kring of dat je leert hoe je moet koken, dan moet de kring jullie teleurstellen. De kring is samen onderweg om in de voetsporen van de rabbi te mogen lopen. Dit is een boek van Henk Stoorvogel die de kring heeft gebruikt als rode draad van de kringavonden. De kring komt 1 x in de vier weken op woensdag bij elkaar en doen dit in huiselijke sfeer. Het nieuwe seizoen zijn zij begonnen met luisteren naar God en kijken zij ook samen naar een film zoals Mozes of een ander karakter in de bijbel. Kortom: het zijn hele fijne avonden waarin zij elkaar, maar zeker ook de Heer mogen ontmoeten.

Kring 2

Kring 2 is een groep van 10 gemeenteleden die getrouw 1 x in de maand samenkomt op de maandag. In koppeltjes van 2 bereiden ze de avond voor met verschillende onderwerpen. Dit zijn onderwerpen die te maken kunnen hebben met bv. feestdagen of andere actuele dingen in de maatschappij en de bijbel. Voor het komende jaar hopen ze dat ze veel gezegende avonden met elkaar zullen hebben.

Kring 3

Kring 3 is bezig geweest met het boekje: Focus op Israël. Dit was een pittig onderwerp waarvan de kring weet dat het een bijzonder volk van God is en waarvan zij eigenlijk veel te weinig van weten. De kring is in het nieuwe seizoen gestart met het kijken naar een film genaamd war room. Een film waarin te zien is hoe weinig tijd wij eigenlijk met God bezig zijn op een dag. Wij hebben het immers zo druk. In de film worden kleine situaties gehaald en krijgt de kring als opdracht om de komende tijd zelf eens bezig te gaan met deze situatie of vraag. Er is door de kring leden al wel vastgesteld dat zij zeker geen 10 scoren. Deze kring komt ook 1 x in de maand bij elkaar op woensdag.

Deze 3 GGG/kringgroepen hebben trouwe bezoekers, waar we blij mee kunnen zijn als gemeente. En voor alle andere gemeenteleden geldt: kom gerust een keer kijken op één van de avonden.